Diagnostiskt ultraljud

Säkrare diagnoser, goda behandlingsresultat

M7-UMTIntresset för diagnostiskt ultraljud ökar och vi är glada att nu kunna erbjuda din klinik en av marknadens bästa utrustningar från världsledande Mindray. Med det diagnostiska ultraljudet får du möjlighet att ställa säkrare diagnoser och därmed lättare att rekommendera passande behandlingsformer. Välj bland tre modeller till konkurrenskraftiga priser. Vi hjälper dig att välja rätt modell för din klinik. Dessutom kan vi erbjuda smarta finansieringslösningar.

Enkelt, smärtfritt och säkert

Diagnostiskt ultraljud är ett utmärkt komplement till klinisk undersökning och även ett bra alternativ till magnetkamera, där kötiderna ofta är mycket långa. Patienterna får istället snabb hjälp direkt på din klinik och slipper besväret med att uppsöka olika vårdgivare. Metoden är enkel att använda och är både smärtfri och strålningsfri för dina patienter. Du kan vara mer exakt i din diagnostik och på så vis ge dina patienter en säkrare behandling.

Så här fungerar det

Ultraljudet skickar in en smärtfri och helt ofarlig ljudvåg i det område du vill undersöka. Ekot från ultraljudet ger en relativt högupplöst bild som exempelvis kan upptäcka en skada eller pågående inflammation, hur djupt den skadade strukturen ligger eller om det finns något i dess närhet som du vill undvika att skada. Ultraljudet kräver inte att patienten sitter still, vilket innebär att du även kan se hur den skadade strukturen ser ut under rörelse.

Detta är en testbutik - Besök stefanahnen.se för att handla hos oss! Tack