AWT

D-ACTOR_200_100Unna dina patienter effektiv AWT-behandling
– välj bland två av marknadens bästa modeller

 

Nu kan vi erbjuda din klinik AWT-utrustningar från världsledande Storz Medical – originalet.
Vi erbjuder även förmånlig leasing via Wasa Kredit, utbildning och skräddarsytt serviceavtal. Kontakta oss för en personlig presentation på din klinik.

 

Framgångsrik behandlingsmetod för estetiska indikationer

AWT (Acoustic Wave Therapy) är en framgångsrik utveckling av två behandlingsmetoder: Litotripsi (fragmentering av njurstenar) och radiell stötvågsbehandling mot kroniska smärttillstånd i senor och muskulatur.

Effektivt i kampen mot celluliter och trött hud

AWT ger en vävnadsstimulerande effekt med ett ökat blodflöde, mikrocirkulation och metabolism. Stötvågorna förbättrar den lokalt försämrade cirkulationen genom att både påverka blod och lymfflödet i området. Tack vare kraftiga mekaniska vibrationer förbättras också elasticiteten i bindväven. En AWT-behandling ger oftast en direkt visuell förbättring av huden samt en känsla av mjukhet och ökad smidighet.

Metod och biologiska effekter

AWT-behandlingen är smärtfri och orsakar inga hudskador. I Tyskland används till och med stötvågsbehandling av hudläkare för att återskapa kraftigt skadad hud.

Så går behandlingen till

Innan du startar behandlingen applicerar du ultraljudsgel på huden. På så sätt undviker du energiförluster vid behandlingen. Varje behandlingstillfälle tar cirka 30 minuter. Beroende på graden av celluliter, krävs mellan 6 och 10 sessioner med ett mellanrum på 3 till 4 dagar.

Detta är en testbutik - Besök stefanahnen.se för att handla hos oss! Tack